ترفندهای اندروید برای کاربران مبتدی

سیستم کسب درآمد پاپ آپ تولز شارژآنلاین سیستم همکاری در فروش گروه بازرگانی پردیس

نویسندگان

آخرین نطرات کاربران

امکانات جانبی

این سایت را حمایت می کنم

rojdl.loxblog.com value rojdl.loxblog.com Real PR rojdl.loxblog.com Trust rojdl.loxblog.com Alexa/PageRank rojdl.loxblog.com CY/PageRank

ترفندهای اندروید برای کاربران مبتدی

بازدید: 1802
دسته بندی: مقالات,آموزشی,,
ترفندهای اندروید برای کاربران مبتدی

 

1- مرتب سازی حساب کاربری Google
اندروید و Google همیشه در کنار هم هستند. برای استفاده از اندروید باید از حساب کاربری Google استفاده کنید. یعنی همه امکاناتی که آنجا یافت می‌شود. Gmail، تقویم، مخاطبین، Google+، YouTube، Google maps و موارد دیگر.
خوب اگر کار با گوشی را بلد نیستید و حساب کاربری Google هم ندارید، بهتر است از صفحه کلید و مانیتور بزرگتر و آشنای خودتان استفاده کنید و حساب کاربری را ایجاد کنید. اگر روی کامپیوتر، مخاطبین خودتان را ذخیره کردید، Google به آنها در Gmail دسترسی خواهد یافت و شما می‌توانید آنها را به Google contacts منتقل کرده و آنها را از آنجا مدیریت کنید. که درصورت عدم انجام اینکار بهتر است قبل از استفاده از گوشی با استفاده از کامپیوتر این کار را نیز، انجام دهید. اگر مخاطبین خود را در فرمت‌های دیگری هم دارید، بازهم کار ساده‌ای برای وارد کردن آن‌ها، به لیست مخاطبین Google خواهید داشت. می‌توانید موارد مشابه را پیدا و حذف کنید. فراموش نکنید از همین ابتدا پله پله پیش بروید. زیرا هنگامی که دفعات استفاده از گوشی‌تان بالا برود و زمان بگذرد، سخت می‌شود برگشت و بررسی کرد و دید که آیا همه چیز مرتب است یا خیر؟ اگر به فکر ذخیره مخاطبین روی سیم کارت‌تان در این لیست هستید، بهتر است نرم افزاری پیدا کنید که مخاطبین را به کامپیوترتان منتقل کند و سپس به همین روش به لیست مخاطبین Google اضافه‌ کنید و سپس از روی سیم کارت حذف‌ شان کنید.

 

2- استاد ابزار انتقال اطلاعات شوید
انتقال بعضی داده‌ها از یک گوشی به دستگاهی دیگر، توسط ابزارهای انتقالی انجام می‌شود برای مثال HTC، Motorola و Sony نرم افزارهایی تولید کرده‌اند که برای شما این کار را انجام خواهند داد، البته باید مراقب جابجایی اطلاعات بین سیستم عامل‌های متفاوت هم بود. برای مثال از سیمبین به اندروید یا iOS به اندروید. آن‌ها برای انجام این کار خوب هستند، اما اگر بتوانید اطلاعات را به Google یا دیگر سیستم‌های فضاهای ابری منتقل کنید، باعث می‌شود که فارغ از سیستم عامل، در هر زمانی که بخواهید از دستگاه اندرویدی، به blackberry، ویندوز یا آیفون کوچ کنید، به راحتی بتوانید اطلاعات خودتان را به آن گوشی منتقل کنید.

 

3- تنظیمات خودتان را سریع‌تر کنید
اندروید یک مجموعه از تنظیمات را، که بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، در کنار هم گذاشته است. در اکثر اندرویدهای جدید، به خصوص Jelly Bean یا KitKat، که در اکثر گوشی‌ها نیز هستند، کافیست با دو انگشت، صفحه را به پایین بکشید و مستقیم به قسمت “دسترسی به تنظیمات بیشتر مورد استفاده” مثل WiFi یا بلوتوث بروید. در باقی اندرویدها نیز این قسمت گاهی در هشدارها است، که با یک بار پایین کشیدن صفحه نمایش داده می‌شود و یا در Widget روی صفحه اصلی قرار دارد.

 

4- میزان استفاده از اینترنت خود را همیشه چک کنید
شاید شما سرویس نامحدود استفاده از اینترنت را برای سیم کارت و گوشی خود فعال کرده باشید. بازهم پیشنهاد می‌کنیم همیشه مراقب مصرف اطلاعات باشید. زیرا باعث افزایش هزینه در بعضی مواقع خواهد شد. برای بررسی میزان ترافیک مصرف شده، به تنظیمات بروید و در قسمت Wireless and networks گزینه‌ای را برای Data usage یا همان میزان مصرف اطلاعات خواهید دید. اینجا همان جایی است که گوشی میزان مصرف ترافیک اینترنت را در خودش نگه می‌دارد. می‌توانید با تنظیم هشداری، کنترل میزان مصرف را برای خودتان محدود کنید. در اینجا شما می‌توانید ببینید که کدام برنامه در حال مصرف بیشتر ترافیک است و درصورت لزوم فعالیت آن را متوقف کنید. و بعد هم می‌توانید به آن نرم افزار بروید، و تنظیم کنید که فقط با Wi-Fi اطلاعات مورد نیاز خودش را دریافت کند.

 

5- سیگنال دریافت خط داده‌ی اینترنت کار نمی‌کند
گوشی‌های هوشمند موجودات پیچیده‌ای هستند. فقط بعضی اوقات از کار می‌ایستند. مثلا میله ابزار سیگنال دریافت داده‌ی اینترنت، نشان می‌دهد که فعال است. اما اطلاعات، ارسال و دریافت نمی‌شود. در این مواقع پیشنهاد می‌کنیم که ابتدا گوشی را در حالت پرواز یا هواپیما قرار دهید، تا در این حالت، خط داده‌ی اینترنت، مجبور به قطع شود. و حالا، امکان درست شدن پس از برگشت به حالت اولیه وجود دارد. برای دسترسی به حالت هواپیما کافی است به روشی که در بالا گفتیم، منوی، تنظیمات بیشتر مورد استفاده، را بیاورید و از آنجا این حالت را فعال کنید. در بعضی گوشی‌ها و تبلت‌ها کلید Standby یا همان خاموش و روشن  را نگه دارید و از منوی نمایش داده شده این حالت را فعال کنید.

 

6- مدیریت Wi-Fi
استفاده از سیستم شبکه بیسیم Wi-Fi، باعث اتصال به اینترنت و کاهش هزینه‌های داده خط تلفن همراه‌تان خواهد شد. اما خوب در اندروید گزینه‌ای وجود دارد که به واسطه‌ی آن، جهت اتصال به شبکه Wi-Fi، هشداری صادر خواهد شد. وقتی مثلا در خیابانی در حال حرکت هستید، احتمال دارد که شبکه‌های متفاوت توسط سیستم شما شناسایی شده و از شما جهت اتصال سوال پرسیده شود. معمولا این شبکه‌ها برای استفاده باز نیستند و نیازمند رمز عبور برای اتصال خواهند بود. به این منظور به تنظیمات بروید و در قسمت Wi-Fi، گزینه Advance یا همان پیشرفته را بزنید. حالا با غیر فعال کردن گزینه‌ی Scanning always  گوشی نمی‌تواند به شبکه‌هایی که نمی‌شناسید، متصل شود.

 

7- Wi-Fi کار نمی‌کند؟
خوب مثل داده خط تلفن که در بالا گفته شده بعضی مواقع پیش می‌آید که سیگنال دریافت اطلاعات Wi-Fi فعال است اما ارسال و دریافت دیتا، انجام نمی‌شود. یا گاهی مواقع به صورت چشمک زن در می‌آید. معمولا این مشکل با رفتن به قسمت تنظیمات Wi-Fi و خاموش و روشن کردن آن، برطرف می‌شود.
 

8- صفحه نمایش زیبا و قشنگ … اما خورده شدن باتری!
صفحه نمایش قشنگ و زیبا روی دستگاه اندروید شما باعث مصرف شدید باتری خواهد شد. البته که روشنایی زیاد صفحه اغلب مواقع باعث دید بهتر و زیبایی بیشتر تصویر می‌شود ولی برای باتری دستگاه اصلا مناسب و اقتصادی نیست. ایجاد تناسب برای تنظیم خودکار روشنایی صفحه، معمولا به شما بهترین بالانس روشنایی و نمایش صفحه را خواهد داد. بعضی از دستگاه‌ها به شما امکان کاهش و افزایش در محدوده روشنایی تنظیم شده خودکار را خواهند داد.
اگر کمی نور را کمتر کنید، در مدت زمان طولانی، عمر باتری شما افزایش خواهد یافت. اگر با روشنایی خودکار راضی نیستید از نرم افزارهای تنظیم نور مثل Lux Lite استفاده کنید. این نرم افزار به شما کمک می‌کند که نور صفحه را به صورت دلخواه، حتی از قسمت صفحه نمایش هشدارها تنظیم کنید. البته از زمان خاموش شدن صفحه نمایش هم غافل نشوید. لازم نیست بیشتر از آنچه شما احتیاج دارید، صفحه نمایش روشن بماند. به این منظور به تنظیمات بروید و در قسمت Display، به دنبال گزینهDisplay timeout یا Sleep timeout بگردید و زمان کمتر را انتحاب کنید.
 

9- چطور می‌شود از صفحه نمایش عکس گرفت؟
در اندرویدهای 2 به بعد، کافی است کلید خاموش و روشن یا Standby را به همراه کلید کم کردن صدا، در یک زمان نگه دارید تا از آنچه در صفحه نمایش می‌بینید عکس گرفته شود. البته لازم است بدانید که ممکن است همه چیز صفحه نمایش در عکس دیده نشود. مثلا بعضی از محتویات محافظت شده، مثل پخش فیلم در بعضی نرم‌افزارها، در عکس گرفته شده از صفحه، نمایش داده نخواهد شد. عکس‌های گرفته شده در گالری، نگهداری خواهند شد. اما اگر می‌خواهید عکس‌ها را به اشتراک بگذارید در همان زمان که در صفحه هشدارها در حال ذخیره شدن هستند، می‌توانید گزینه Share یا به اشتراک گذاری را بزنید. البته در ورژن‌های مختلف اندروید با کلیدهای ترکیبی مختلفی می‌توان این کار را کرد. در بعضی گوشی‌ها باید با نگه داشتن کلید Back و Home این کار را انجام دهید. آن‌ها را تست کنید تا ببینید کدام روی گوشی شما جواب می‌دهد.

 

10- بهترین صفحه کلید اندروید
می‌خواهید بدانید بهترین صفحه کلید اندروید کدام است؟
هر دستگاه با یک صفحه کلید به بازار عرضه می‌شود، که می‌تواند دارای تنظیمات متفاوتی باشد. چه آن‌هایی که توسط کارخانجات بزرگ مثل سامسونگ و HTC ساخته شده‌اند، و چه آن‌هایی که توسط Third-part مثل SwiftKey یا Skype ساخته شده و در بازار اندروید وجود دارند. شاید بهتر باشد بازخورد لرزاننده یا صدای زدن کلیدهای صفحه کلید را غیر فعال کنید. در تنظیمات به قسمت Language & input یا Language & keyboard بروید. همه تنظیمات در اینجاست. خوب صدای لرزاننده می‌تواند برای اطرافیان شما اذیت کننده باشد. ما یکی از طرفداران جزئیات و قابلیت‌های SwiftKey  هستیم. پیشنهاد می‌کنیم آنرا امتحان کنید. مخصوصا بخاطر قدرتش در پیشنهاد کلمات مناسب و هوشمندانه.

 

11- چند نرم افزار بگیرید
تلفن ابتدا برای برقراری تماس بود اما امروزه برای انجام همه‌ی کارها است.  مهم نیست به دنبال چه هستید، حتما یک نرم افزار برای بهتر انجام دادن آن کار هست. از خرید و کارهای بانکی گرفته تا خواندن و قرار ملاقات گذاشتن. نرم افزارهای اندروید در فروشگاه Google یا همان Google Play Store هستند. شما در اینجا یک دنیا نرم افزار رایگان و پولی خواهید داشت. با این حال شما نیازی نیست که حتما با گوشی خود دنبال آن‌ها بگردید. به محض اینکه به حساب کاربری خودتان در Google متصل شدید، کافی است نرم افزار دلخواه را، از فروشگاه انتخاب کنید. حتی در مرورگر اینترنت هم می‌توانید این کار را انجام دهید. اما خوب هیچ چیز نمی‌تواند بدتر از بروز رسانی منظم نرم افزارها در اندروید باشد. که شاید واقعا لزومی نداشته باشد. با این حال ممکن است بخواهید مطمئن شوید که این بروز رسانی‌ها فقط در زمان اتصال به Wi-Fi انجام می‌شود. برای این منظور، می‌توانید از تنظیمات نرم افزار نصب شده استفاده کنید. اما اگر نرم افزاری را نصب کردید که خارج از فروشگاه Google بود، باید به تنظیمات بروید و در قسمت Security گزینه‌ای که در آن اجازه نصب نرم افزارها، از منابع نامشخص یا Unknown Source را می‌دهد فعال کنید. البته فراموش نکنید که، انجام اینکار و دریافت چنین نرم افزارهایی ریسک آسیب رساندن به دستگاه شما را همیشه به دنبال خواهد داشت.

 

12- بهترین مرورگر اینترنت اندروید چیست؟
تعداد زیادی مرورگر اینترنت برای اندروید وجود دارد که انتخاب‌های مختلفی نیز در اختیارتان می‌گذارد. حرکت مرورگرهای موجود در بازار، کمتر به سمت مرورگر خود Google است. یعنی همان Chrome است. که لزوما باعث شگفت‌زدگی ما هم نخواهد شد. با این حال، وقتی شما دستگاه خودتان را خریداری می‌کنید امکان دارد که مرورگر دیگری نیز ببینید، از مرورگرهای بازار اندروید یا خود تولید کننده دستگاه، که خوب می‌توانید با گذشتن از آنها، از Chrome استفاده کنید. اگر دستگاه شما Chrome را ندارد می‌توانید آن را از فروشگاه تهیه کنید. و خوب زمانیکه مصرف کننده Chrome باشید می‌توانید از حجم زیاد همسان سازی‌های حساب کاربری استفاده کنید که برای سهولت کار در اینترنت مهم هستند. از تاریخچه جستجو تا پر کردن خودکار فیلدهای پرسشی صفحات اینترنتی و موارد دیگر.

 

13- تغییر نرم افزارهای پیش فرض
با توجه به محدودیت‌های استفاده از نرم افزارها، باز هم شما معمولا برای دیدن یا اجرای یک فایل، بیش از یک انتخاب جهت باز کردن آن فایل خواهید داشت. خوب به این روش می‌توانید نرم افزار پیش فرض را انتخاب کنید. وقتی که نرم افزاری را اجرا می‌کنید می‌توانید گزینه Always را برای آن انتخاب کنید، یا فقط یک بار آن را اجرا کنید و دفعه بعد نرم افزار دیگری را در نظر بگیرید. مثلا اگر همیشه می‌خواهید از Chrome برای مرور اینترنت استفاده کنید، یک بار و در ابتدا، در زمان اجرای آن، گزینه Always را انتخاب کنید و از آن به بعد نرم افزار پیش فرض، برای مرور لینک‌ها و سایت‌ها Chrome خواهد شد. برای تغییر این پیش فرض‌ها باید به تنظیمات رفته و در قسمت Apps گزینه Reset app reference را بزنید. البته این گزینه متاسفانه تمام تنظیمات پیش فرض را برای تمام نرم افزارها از بین خواهد برد. شاید ساده‌تر باشد برای تغییر پیش فرض یک نوع نرم افزار، مثلا مرورگر اینترنت، یک نرم افزار دیگر از آن نوع را دانلود و نصب کنید. بعد آن را اجرا کنید و به عنوان نرم افزار پیش فرض در نظر بگرید. و حالا نرم افزار قبلی را Uninstall کنید. با این روش، تنظیمات پیش فرض باقی نرم افزارها دست نخورده می‌ماند.

 

14- شخص سازی صفحه اصلی
صفحه نمایش اولین قسمتی است که وقتی از شخصی سازی صحبت می‌شود مد نظر قرار می‌گیرد. دستگاه جدید شما شاید با تعداد زیادی آیکون نرم افزار و Widget درگیر باشد. اگر آنها را نمی‌خواهید، با نگه داشتن انگشت روی آنها، تا زمانیکه صفحه تغییر کند و کشیدنشان به سطل آشغال، پاک کنید. مانند این فیلم آموزشی. شما حتی می‌توانید صفحات را وقتی آیکونی روی آن نیست، حذف کنید. چرا باید هفت صفحه خالی بدون برنامه داشته باشیم؟! نسخه‌های مختلف اندروید و تولید کنندگان دستگاه‌ها معمولا شیوه‌های متفاوتی برای شخصی سازی صفحه اصلی دارند. اما اکثر آن‌ها، با نگه داشتن انگشت روی عکس پس زمینه‌ی صفحه، یا یک حرکت چرخشی و ترکیبی می‌توانند شروع به شخصی سازی صفحه کنند. اما باز هم تاکید می‌کنیم که دستگاه با دستگاه متفاوت است.

 

15- استفاده از پوشه
پوشه‌ها یکی از بهترین راه حل‌ها برای سازماندهی نرم افزارهای دستگاه شما هستند. حتی می‌توانید برای کاربردی بودن، پوشه‌ها را در میله ابزار دسترسی پایین صفحه قرار دهید. شما می‌توانید تعداد زیادی نرم افزار طبقه بندی شده داشته باشید. بدون وجود صفحات شلوغ و گیج کننده و عکس زیبای پس زمینه‌ای که دیده نمی‌شود. برای ایجاد یک پوشه فقط کافی است که آیکون یک نرم افزار را به روی آیکون نرم افزار دیگر که می‌خواهید با هم در یک پوشه باشند بکشید، و پوشه به صورت اتومات ایجاد خواهد شد. بعضی از دستگاه‌ها نیز به شما امکان ساخت پوشه در منوی نرم افزارها را می‌دهند که باعث ایجاد سازماندهی بهتر برای پیدا کردن نرم افزارها خواهد شد.

 

16- به رابط کاربری دستگاه یا همان Luncher همیشه توجه داشته باشید
اگر شما کاربر جدید اندروید هستید، بحث Launcher، می‌تواند برایتان پیچیده به نظر آید. رابط کاربری یا Launcher به صورت کلی، شامل صفحه اصلی، برنامه‌ها و کلیدهای میانبر میله ابزار پایین صفحه است. دستگاه شما با یک رابط کاربری پیش فرض از تولید کننده به دست شما رسیده است. اگر از آن خوشتان نمی‌آید و می‌خواهید که تغییرش دهید، تعداد زیادی از این رابط‌های کاربری در فروشگاه Google وجود دارد. اندروید KitKat نیز به شما امکان می‌دهد به راحتی رابط‌های کاربری متفاوت را مدیریت کنید و به سادگی می‌توانید آنها را عوض کنید. وقتی شما یک رابط کاربری جدید ایجاد می‌کنید، نسخه قبلی روی دستگاه باقی می‌ماند و شما فقط به دستگاه‌تان می‌گویید از آن استفاده نکرده و به جایش رابط جدید را به کار برد. پس اگر از رابط HTC sense یا Samsung TouchWiz خسته شده‌اید، کافی است یک رابط جدید ایجاد و از آن لذت ببرید.

 

17- از عکس‌های خود پشتیبان گیری کنید
بدون اهمیت به دستگاهی که دارید راه‌های زیادی وجود دارد. استفاده از نرم افزارهای فضاهای ابری مثل Dropbox و تنظیم پشتیبان‌گیری خودکار از دستگاه‌تان. به عنوان گزینه دیگر، می‌توانید از سرویس Google+ برای ذخیره عکس‌های خود در فضای ابری استفاده کنید. بعضی خصوصی هستند و بعضی هم مثل شبکه‌های اجتماعی به صورت عمومی و خیلی از آنها گزینه‌های خاصی برای عکس‌ها دارند که به هر حال می‌توان از آنها استفاده کرد.

 

18- استفاده از SD Card یا استفاده نکردن از SD Card
اگر آن‌قدر خوشبخت هستید که یک مکان حافظه MicroSD در دستگاه شما باشد، یکسری نکات است که باید آن‌ها را بدانید. ابتدا اینکه دیگر فضایی نیست که بتواند نرم افزارهای شما را که دانلود کرده‌اید، نگهداری کند. زیرا آن‌ها به حافظه داخلی دستگاه منتقل می‌شوند پس ممکن است متوجه شوید که دیگر نمی‌توانید از نرم افزارهای جدید شما نگهداری کند. اما اگر MicroSD داشته باشید می‌توانید عکس‌هایتان را آنجا نگه دارید، فیلم‌ها، موزیک‌ها یا نرم افزارها را روی آن نصب کنید و اطلاعات آن‌ها را روی این حافظه ذخیره کنید.
 

19- نرم افزار مدیریت موزیک‌ها
نرم افزار Play Music که محصول خود Google است اجازه می‌دهد که موزیک‌هایتان را از روی کامپیوترتان در فضای ابری بریزید و با استفاده از سرورهای Google آنها را پشتیبان گیری کنید، تا بعد بتوانید آنها را روی دستگاه خودتان اجرا یا دانلود کنید. بد نیست بدانید فضای استاندارد برای ذخیره کردن 20 هزار آهنگ خواهید داشت. اگر شما یکی از مصرف کنندگان iTunes هستید، بازهم نگران نباشید. چون نرم افزار مدیریت موزیک‌ها که آن را بر کامپیوترتان دانلود و نصب کردیده‌اید، خودش می‌تواند فایل‌های آیتیونز را پیدا کرده و روی فضای ابری بارگذاری کند. اما خوب مراقب باشید که زمان خواهد برد و حجم ترافیک اینترنت شما را نیز مصرف می‌کند. اما وقتی که یکبار این کار را انجام دهید تمام دستگاه‌های اندرویدی شما یا هر مرورگر دیگری می‌تواند از آن استفاده کند. البته فراموش نکنید اگر موزیک را توسط نرم افزار Play Music روی دستگاه اندروید خود دانلود و اجرا کنید فقط توسط همین نرم افزار قابل اجرا خواهد بود. اگر شما از Amazon موزیک Mp3 خرید کرده باشید، دستگاه اندروید شما امکان دریافت و پخش این فایل‌ها را نیز خواهد داشت. و البته شما هنوز هم تعداد زیادی انتخاب برای سرویس‌های پخش کننده و دریافت کننده دارید. البته که شما می‌توانید این فایل‌ها را به حافظه داخلی دستگاه‌تان نیز منتقل کنید ولی راه حل بهتر، در صورت در دسترس بودن، استفاده از حافظه MicroSD می‌باشد.

 

20- انتقال فایل‌ها به و از دستگاه اندروید
Dropbox کاری شبیه به این را انجام می‌دهد، یعنی نرم افزار آن را نصب می‌کنید و با استفاده از فضای ابری فایل‌ها را بین دستگاه‌های خود منتقل خواهید کرد. اگر خواسته باشید از سیم استفاده کنید با روش‌های متعددی روبرو خواهید بود. که در بعضی مواقع برای فایل‌های سنگین مثل فیلم‌ها، استفاده از سیم راه حل بهتری است. بسیاری از تولید کنندگان دستگاه‌های اندرویدی، نرم افزارهای زیادی را همراه با دستگاه‌های خود ارائه می‌کنند. به جای آن می‌توانید پس از اتصال دستگاه با استفاده از کابل USB به کامپیوترتان و شناخته شدن توسط ویندوز، از همان شیوه ساده کپی در ویندوز استفاده کنید. اما برای کاربران Mac باید بگوییم که مجبور به نصب نرم افزار Android File Transfer هستند تا بتوانند مثل حالت عادی فایل‌ها را پس از اتصال USB جابه‌جا کنند. توجه داشته باشید که در اتصال دستگاه به کامپیوتر گاهی انتخاب‌های متفاوتی در اختیارتان قرار خواهد گرفت که نحوه عملکرد اتصال دستگاه به کامپیوتر را مشخص می‌سازد. پس باید انتخاب درست برای کار دلخواه‌تان را از قبل بدانید و آن را انتخاب کنید.


می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: شنبه 20 / 3 / 1393 ساعت: 9:59 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مطالب مرتبط

cm


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبلیغات

متن

پشتيباني آنلاين

پشتيباني آنلاين

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 352
کل نظرات کل نظرات : 0
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 4

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 14
بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز آي پي امروز : 5
آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
بازدید هفته بازدید هفته : 562
بازدید ماه بازدید ماه : 8487
بازدید سال بازدید سال : 19267
بازدید کلی بازدید کلی : 152854

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 3.145.201.71
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز :

نظرسنجي

از عملکرد روژدانلود راضی هستید

درباره ما

مرجع تخصصی دانلود نرم افزار کامپیوتر،موبایل،فیلم،بازی و نرم افزار هایه کاربردی

مطالب پربازدید

آخرین نسخه 32 بیتی از نرم افزار ویرایش فیلم پریمیر - Premiere Pro CS4 32Bit Portable آخرین نسخه 32 بیتی از نرم افزار ویرایش فیلم پریمیر - Premiere Pro CS4 32Bit Portable
آموزش تنظیم پروکسی در گوشی های اندروید آموزش تنظیم پروکسی در گوشی های اندروید
دانلود بازی Commandos : Strike Force 3D دانلود بازی Commandos : Strike Force 3D
نسخه بدون مشکل نرم افزار اسکایپ برای کاربران ایرانی - Skype 6.2 نسخه بدون مشکل نرم افزار اسکایپ برای کاربران ایرانی - Skype 6.2
آهنگ جدید حسین ارباب به نام وحشی باش آهنگ جدید حسین ارباب به نام وحشی باش
بررسی مشکل تایید اعتبار در هنگام اتصال وای فای موبایل - WiFi Authentication error occurred بررسی مشکل تایید اعتبار در هنگام اتصال وای فای موبایل - WiFi Authentication error occurred
بازی مکس پین 3 برای کامپیوتر - Max Payne 3 PC بازی مکس پین 3 برای کامپیوتر - Max Payne 3 PC
نسخه جدید وایبر برای اندروید - Viber 5.0.2 Android نسخه جدید وایبر برای اندروید - Viber 5.0.2 Android
توجه توجه
نسخه دوم بازی ندای وظیفه، برای کامپیوتر - Call Of Duty 2 for PC نسخه دوم بازی ندای وظیفه، برای کامپیوتر - Call Of Duty 2 for PC
بازی رزیدنت اویل، عملیات شهر راکون - Resident Evil Operation Raccoon City بازی رزیدنت اویل، عملیات شهر راکون - Resident Evil Operation Raccoon City
دانلود بازی Wanted: Weapons of Fate دانلود بازی Wanted: Weapons of Fate
بازی هالک، مخصوص کامپیوتر - Hulk PC Game بازی هالک، مخصوص کامپیوتر - Hulk PC Game
بازی Assassins Creed 4 (پرچم دزدان دریایی) - Assassins Creed IV: Black Flag بازی Assassins Creed 4 (پرچم دزدان دریایی) - Assassins Creed IV: Black Flag
بازی مستر بین (برای کامپیوتر) - Mr Bean PC Game بازی مستر بین (برای کامپیوتر) - Mr Bean PC Game
نسخه جدید اپرا مینی برای اندروید - Opera Mini Browser 7.6 Android نسخه جدید اپرا مینی برای اندروید - Opera Mini Browser 7.6 Android
نرم افزار سیمولاتور شبکه برای CCNP (آموزش شبکه) - Boson NetSim for CCNP 8.5 نرم افزار سیمولاتور شبکه برای CCNP (آموزش شبکه) - Boson NetSim for CCNP 8.5
بهترین پلاگین های تری دی مکس - FumeFX, Unwrella, Vray, for 3ds Max بهترین پلاگین های تری دی مکس - FumeFX, Unwrella, Vray, for 3ds Max
مجموعه کامل آهنگ های ترنس، رمیکس آرمین ون بیورن - Armin Van Buuren, A State Of Trance, Full Collecti مجموعه کامل آهنگ های ترنس، رمیکس آرمین ون بیورن - Armin Van Buuren, A State Of Trance, Full Collecti
آموزش تعیین و یا تغییر پسورد وای فای (WiFi) آموزش تعیین و یا تغییر پسورد وای فای (WiFi)
مجموعه کامل کتاب ها و فایل های صوتی نیو اینترچنج - New Interchange Complete مجموعه کامل کتاب ها و فایل های صوتی نیو اینترچنج - New Interchange Complete
نرم افزار چت و مسنجر پالتاک - PalTalk Messenger 11.4 نرم افزار چت و مسنجر پالتاک - PalTalk Messenger 11.4
نرم افزار قرار دادن عکس درون قاب های زیبا - Mojosoft Photo Frame Studio 2.9 نرم افزار قرار دادن عکس درون قاب های زیبا - Mojosoft Photo Frame Studio 2.9
بازی کانتر استریک 1.6 ، به همراه جدیدترین سرورهای ایرانی برای بازی آنلاین - Counter Strike 1.6 v7 بازی کانتر استریک 1.6 ، به همراه جدیدترین سرورهای ایرانی برای بازی آنلاین - Counter Strike 1.6 v7
آشنایی با نرم افزار های رشته مهندسی برق آشنایی با نرم افزار های رشته مهندسی برق
نسخه نهایی ویندوز 8.1 به همراه فعال ساز دائمی - Windows 8.1 Final Edition نسخه نهایی ویندوز 8.1 به همراه فعال ساز دائمی - Windows 8.1 Final Edition
فعال ساز تمام نسخه های ویندوز و آفیس - KMSAuto Net - Windows and Office Activator فعال ساز تمام نسخه های ویندوز و آفیس - KMSAuto Net - Windows and Office Activator
نسخه جدید نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر - BlueStacks App Player 0.9.1 نسخه جدید نرم افزار اجرای برنامه های اندروید در کامپیوتر - BlueStacks App Player 0.9.1
نرم افزار ساخت اسلایدشو - GiliSoft SlideShow Movie Creator Pro 6.1 نرم افزار ساخت اسلایدشو - GiliSoft SlideShow Movie Creator Pro 6.1
نرم افزار واتس اپ برای اندروید - WhatsApp 2.1 and WhatsApp+ 6.1 Android نرم افزار واتس اپ برای اندروید - WhatsApp 2.1 and WhatsApp+ 6.1 Android
نرم افزار وایبر برای ویندوز - Viber 4.2 for Windows نرم افزار وایبر برای ویندوز - Viber 4.2 for Windows
مستند مرگبارترین حیوانات جهان (6 قسمت کامل) - National Geographic Worlds Deadliest Animals Full مستند مرگبارترین حیوانات جهان (6 قسمت کامل) - National Geographic Worlds Deadliest Animals Full
کلید (Key) جدید محصولات کسپرسکی، آپدیت پاییز 93 - Kaspersky Key کلید (Key) جدید محصولات کسپرسکی، آپدیت پاییز 93 - Kaspersky Key
نرم افزار حرفه ای پخش فیلم، وی ال سی - VLC Media Player 2.1.5 نرم افزار حرفه ای پخش فیلم، وی ال سی - VLC Media Player 2.1.5
نسخه جدید پلاگین های جاوا برای ویندوز - Java SE Runtime Environment (JRE) v8 Update 12 and v7 Update نسخه جدید پلاگین های جاوا برای ویندوز - Java SE Runtime Environment (JRE) v8 Update 12 and v7 Update
نرم افزار نظارت و کنترل سایر کامپیوترها در شبکه - Network LookOut Administrator Pro 3.8 نرم افزار نظارت و کنترل سایر کامپیوترها در شبکه - Network LookOut Administrator Pro 3.8
بازی بسیار زیبا و فکری Neverhood بازی بسیار زیبا و فکری Neverhood
کلیدهای میانبر تری دی مکس برای معماری کلیدهای میانبر تری دی مکس برای معماری
نرم افزار ذره بین ویندوز (بزرگنمایی صفحه نمایش) - OneLoupe 3.6 نرم افزار ذره بین ویندوز (بزرگنمایی صفحه نمایش) - OneLoupe 3.6
نرم افزار ضبط مخفیانه مکالمات موبایل، بدون صدای بیپ (سیمبین) - Best CallRecorder نرم افزار ضبط مخفیانه مکالمات موبایل، بدون صدای بیپ (سیمبین) - Best CallRecorder
بازی محبوب نینجای میوه، برای کامپیوتر - Fruit Ninja HD 1.6 PC Game بازی محبوب نینجای میوه، برای کامپیوتر - Fruit Ninja HD 1.6 PC Game
آنتی ویروس رایگان مایکروسافت، به همراه آپدیت آفلاین - Microsoft Security Essentials 4.5 + Offline Up آنتی ویروس رایگان مایکروسافت، به همراه آپدیت آفلاین - Microsoft Security Essentials 4.5 + Offline Up
نرم افزار کاهش حجم فیلم - MeGUI 2418 نرم افزار کاهش حجم فیلم - MeGUI 2418
بازی فکری قلعه گم شده - Timeless The Lost Castle - PC Game بازی فکری قلعه گم شده - Timeless The Lost Castle - PC Game
نسخه جدید وایبر برای آیفون - Viber 4.2 iOS نسخه جدید وایبر برای آیفون - Viber 4.2 iOS
آنتی ویروس رایگان کومودو، نگارش هفتم - Comodo Antivirus 7 آنتی ویروس رایگان کومودو، نگارش هفتم - Comodo Antivirus 7
نرم افزار طراحی انیمیشن های فلش - Adobe Flash Professional CS6 نرم افزار طراحی انیمیشن های فلش - Adobe Flash Professional CS6
نرم افزار کار با ISO Image و ساخت درایو مجازی - PowerISO 5.8 نرم افزار کار با ISO Image و ساخت درایو مجازی - PowerISO 5.8
نرم افزار تست قدرت کارت گرافیک و امتیاز دهی به آن - 3DMark Vantage Professional 1.1 نرم افزار تست قدرت کارت گرافیک و امتیاز دهی به آن - 3DMark Vantage Professional 1.1
ویندوز سرور 2012 آپدیت 2014 نسخه نهایی - Windows Server 2012 R2 64Bit Update 2014 ویندوز سرور 2012 آپدیت 2014 نسخه نهایی - Windows Server 2012 R2 64Bit Update 2014

مطالب تصادفی

دانلود بازی Outlast Whistleblower برای PC دانلود بازی Outlast Whistleblower برای PC
نرم افزار آپدیت درایورها - DriverMax 7.2 نرم افزار آپدیت درایورها - DriverMax 7.2
آموزش بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستجو آموزش بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستجو
محافظت از حریم شخصی در مقابل موتورهای جستجو محافظت از حریم شخصی در مقابل موتورهای جستجو
بازی کانتر استریک 1.6 ، به همراه جدیدترین سرورهای ایرانی برای بازی آنلاین - Counter Strike 1.6 v7 بازی کانتر استریک 1.6 ، به همراه جدیدترین سرورهای ایرانی برای بازی آنلاین - Counter Strike 1.6 v7
نرم افزار عبور از قفل DVD و Blu-ray فیلم - DVDFab Passkey 8.2 نرم افزار عبور از قفل DVD و Blu-ray فیلم - DVDFab Passkey 8.2
دات نت فریم ورک 3.5، مخصوص ویندوز هشت - Microsoft .NET Framework 3.5 for Windows 8 دات نت فریم ورک 3.5، مخصوص ویندوز هشت - Microsoft .NET Framework 3.5 for Windows 8
آموزش ارتقا سایت در موتورهای جستحو آموزش ارتقا سایت در موتورهای جستحو
پر کاربردترین کلیدهای میانبر ویندوز 8 پر کاربردترین کلیدهای میانبر ویندوز 8
آموزش کدهای مخفی در اندروید آموزش کدهای مخفی در اندروید
آموزش راه اندازی اینترنت ایرانسل آموزش راه اندازی اینترنت ایرانسل
آموزش سوزاندن مادر برد آموزش سوزاندن مادر برد
آموزش حذف کامل آرشیو یاهو مسنجر آموزش حذف کامل آرشیو یاهو مسنجر
بررسی رتبه بندی سایت ها در موتورهای جستجو بررسی رتبه بندی سایت ها در موتورهای جستجو
آشنایی با ویرایشگرهای صوتی آنلاین آشنایی با ویرایشگرهای صوتی آنلاین
نرم افزار مدیریت چند مانیتور - Actual Multiple Monitors 8 نرم افزار مدیریت چند مانیتور - Actual Multiple Monitors 8
چگونه یک سایت خوب داشته باشیم چگونه یک سایت خوب داشته باشیم
نرم افزار ویرایش ساده و تبدیل فرمت فیلم - SuperEasy Video Booster 1.1 نرم افزار ویرایش ساده و تبدیل فرمت فیلم - SuperEasy Video Booster 1.1
نکات مفید برای تمیز کردن LCD نکات مفید برای تمیز کردن LCD
مجموعه شماره سریال نرم افزارهای مکینتاش - Serial Box 11 for Mac Apps مجموعه شماره سریال نرم افزارهای مکینتاش - Serial Box 11 for Mac Apps
محبوب ترین نرم افزار نمایش عکس - ACDSee 17 محبوب ترین نرم افزار نمایش عکس - ACDSee 17
نرم افزار ساخت عکس های متحرک - Easy GIF Animator Pro 6 نرم افزار ساخت عکس های متحرک - Easy GIF Animator Pro 6
آموزش وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون آموزش وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون
آموزش مراقبت از باتری لپ تاپ آموزش مراقبت از باتری لپ تاپ
مجموعه بک‌گراند های وکتور Abstract (تخیلی) - Abstract Vector Backgrounds مجموعه بک‌گراند های وکتور Abstract (تخیلی) - Abstract Vector Backgrounds
کلیدهای میانبر در تری دی مکس کلیدهای میانبر در تری دی مکس
آشنایی با نرم افزار های رشته مهندسی برق آشنایی با نرم افزار های رشته مهندسی برق
بازی مستر بین (برای کامپیوتر) - Mr Bean PC Game بازی مستر بین (برای کامپیوتر) - Mr Bean PC Game
آموزش تنظیم پروکسی در گوشی های اندروید آموزش تنظیم پروکسی در گوشی های اندروید

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان روژدانلود و آدرس rojdl.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود